BAHN 3.84

Vše co se týká simulačního programu BAHN

Moderátoři: malý fotograf, vikijous

Re: Nová beta 7

Příspěvekod rumcajs » stř dub 25, 2007 17:43:34

Jak bychom mohli mít stejnou IP? Leda že by kolega byl tajný kolega z práce :lol: Máme tam vlastní ADSL 82.202.7.10 a nikdy jinak :lol:
Tudíž veškeré problámy směrujte do nejbližší zdi a ne na moji hlavu :lol:
T_m píše:
P. K. píše:Co NATO divize IT?
Žasne ... ale máte stejnou IP pánové ...
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: Nová beta 7

Příspěvekod rumcajs » stř dub 25, 2007 17:42:06

Nevím jak, ale klikl sem na "editovat" místo citovat. Včil sem doma a políčko editovatmám enom u svých příspěvků.
T_m píše:
P. K. píše:Co NATO divize IT?
Žasne ... ale máte stejnou IP pánové ...
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: Nová beta 7

Příspěvekod T_m » stř dub 25, 2007 17:15:34

P. K. píše:Co NATO divize IT?
Žasne ... ale máte stejnou IP pánové ...
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: Nová beta 7

Příspěvekod P. K. » stř dub 25, 2007 17:10:37

rumcajs píše:Ano
Evidentně tu máme zajímavej paradox. Nejspíš se někde v systému potkaly naše příspěvky a prostě se zkřížily, jedna půlka se odeslala do datlabáze a druhá byla jakožto blbost zahozena. Co NATO divize IT?
Po pitvě je každý generálem!
Uživatelský avatar
P. K.
Inventář fóra
 
Příspěvky: 185
Registrován: úte bře 07, 2006 18:28:40
Bydliště: dostatečně daleko

Re: Nová beta 7

Příspěvekod rumcajs » stř dub 25, 2007 15:40:45

Ano
T_m píše:
rumcajs píše:Hele, dotaz, jaktože můj dotaz je podepsán jako od P.K. a jeho dotaz zmyzel???
To chceš říct, že příspěvek P.K. st duben 25, 2007 12:26:24 je od tebe?
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Jízda podle rozhledu

Příspěvekod T_m » stř dub 25, 2007 13:56:39

Tak asi už jsem pochopil, jak funguje jízda podle rozhledu.
U semaforu máte políčko, kam se zadává rychlost vozidla při rozhledové jízdě. Když je zadaná standardně 0, tak je vše při starém, když zadáte jakoukoli větší rychlost, tak vozidlo jede dál tou vámi určenou rychlostí i proti stůj a to až do dalšího návěstidla. Toho se například používá u železnice u oddílů autobloku. Možná to umí i další vyfikundace, ale ty jsem zatím neobjevil ...
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: Nová beta 7

Příspěvekod T_m » stř dub 25, 2007 12:49:18

rumcajs píše:Hele, dotaz, jaktože můj dotaz je podepsán jako od P.K. a jeho dotaz zmyzel???
To chceš říct, že příspěvek P.K. st duben 25, 2007 12:26:24 je od tebe?
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: Nová beta 7

Příspěvekod rumcajs » stř dub 25, 2007 11:48:51

Hele, dotaz, jaktože můj dotaz je podepsán jako od P.K. a jeho dotaz zmyzel???
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: Nová beta 7

Příspěvekod T_m » stř dub 25, 2007 11:47:00

P. K. píše:Hele, co to znamena: Report blockage from: ???
Nějak sem to nepochopil ....
Myslím si, že funkcí jízdy podle rozhledu přibyly nevídané možnosti, a to takové, které z nás zatím nikdo netuší a ani neví, jak se k ním dostat ...
Možná Vikijús cob ředitel IT objasní, co by za tím vším mohlo být
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: Nová beta 7

Příspěvekod P. K. » stř dub 25, 2007 11:26:24

Hele, co to znamena: Report blockage from: ???
Nějak sem to nepochopil ....
Po pitvě je každý generálem!
Uživatelský avatar
P. K.
Inventář fóra
 
Příspěvky: 185
Registrován: úte bře 07, 2006 18:28:40
Bydliště: dostatečně daleko

Re: Nová beta 7

Příspěvekod rumcajs » stř dub 25, 2007 10:37:07

Idu testovať :wink:
Napadla mě spousta volovin a vylepšení, keré by moh mět nový Bahn 4.0, mám ale obavy, že by se vlastnosti PC musely pohybovat někde ....
T_m píše:A máme tu novou betu
kromě několika vozidel díky "úžasnému designu" pravděpodobně US provenience, popř. CCCP nabízí možnost zvětšení celé nebo části sítě a pak takovou zvláštní věc nazvanou "permissives Fahren/permissive running". to by snad mělo být něco odpovídající takzvané jízdě podle rozhledu.
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Nová beta 7

Příspěvekod T_m » stř dub 25, 2007 10:32:56

A máme tu novou betu
kromě několika vozidel díky "úžasnému designu" pravděpodobně US provenience, popř. CCCP nabízí možnost zvětšení celé nebo části sítě a pak takovou zvláštní věc nazvanou "permissives Fahren/permissive running". to by snad mělo být něco odpovídající takzvané jízdě podle rozhledu.
A nyní ke stažení
:arrow: německá verze
:arrow: anglická verze
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: O programu samotném

Příspěvekod P. K. » úte bře 20, 2007 21:33:37

Martin Pavel píše:Teď si budu muset zvykat na jiný způsob zápisu. :(
Tenhle způsob zápisu byl u verzí (asi) před B3.83. Mě třeba občas ten "novej" způsob dělá problémy ve starších sítích...
Po pitvě je každý generálem!
Uživatelský avatar
P. K.
Inventář fóra
 
Příspěvky: 185
Registrován: úte bře 07, 2006 18:28:40
Bydliště: dostatečně daleko

Re: O programu samotném

Příspěvekod vikijous » úte bře 20, 2007 18:30:59

Martin Pavel píše:
vikijous píše:A proč ta změna intervalu? - Teď si budu muset zvykat na jiný způsob zápisu. :(

V b6 jsem s tím měl problémy asi u 2 obratů, tak jsem ty časy poopravil, ale jesli se v b6A se to vrátilo, tak to bylo dřív, tak to nevím. :(
vikijous
Člen fóra
 
Příspěvky: 63
Registrován: čtv říj 13, 2005 19:38:13

Re: O programu samotném

Příspěvekod Martin Pavel » úte bře 20, 2007 18:12:15

vikijous píše:V betě 6 byla chyba ve spojování, proto se vydala beta6a. Myslím, že ale došlo i posuní hranice intervalu časů: z <aa:bb-cc:dd> se stalo <aa:bb-cc:dd)

Myslím, že mám staženou už betu 6a, ale ještě se na to podívám. Díky za info.
A proč ta změna intervalu? - Teď si budu muset zvykat na jiný způsob zápisu. :(
Mám vlaky stále rád, ale ČD se snaží ze všech sil, abych je rád neměl.
Martin Pavel
Člen fóra
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát pro 23, 2005 16:31:40
Bydliště: Dobřeň

Re: O programu samotném

Příspěvekod vikijous » pon bře 19, 2007 21:09:44

Martin Pavel píše:Tak jsem si zkusil pustit svoje budějovické nádraží v betě 6, ale nějak ten přepojovací zmatek nevyšel stejně jako v 3.81. Asi stále ještě nebude úplně bez chybičky - tedy ta beta.

V betě 6 byla chyba ve spojování, proto se vydala beta6a. Myslím, že ale došlo i k posuní hranice intervalu časů: z <aa:bb-cc:dd> se stalo <aa:bb-cc:dd)
vikijous
Člen fóra
 
Příspěvky: 63
Registrován: čtv říj 13, 2005 19:38:13

Re: O programu samotném

Příspěvekod Martin Pavel » pon bře 19, 2007 20:15:06

Tak jsem si zkusil pustit svoje budějovické nádraží v betě 6, ale nějak ten přepojovací zmatek nevyšel stejně jako v 3.81. Asi stále ještě nebude úplně bez chybičky - tedy ta beta.
Mám vlaky stále rád, ale ČD se snaží ze všech sil, abych je rád neměl.
Martin Pavel
Člen fóra
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát pro 23, 2005 16:31:40
Bydliště: Dobřeň

Re: O programu samotném

Příspěvekod Roman » pon bře 12, 2007 16:51:24

Tag zde je odkaz: download.php?id=611
Uživatelský avatar
Roman
Člen fóra
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned úno 26, 2006 11:36:42

Re: bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod rumcajs » pon bře 12, 2007 14:11:33

Pochopitelně :wink:
laminatka píše:
rumcajs píše:A odkaz? Umístění? Pokud tu byl odkaz, proč ho zas nevidím (ani ve zdrojovém kódu)?


a si prihlásený keď pozeráš fórum?

T_m: V opere to ide, a je to len raz zazipované
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod laminatka » pát bře 09, 2007 15:40:01

rumcajs píše:A odkaz? Umístění? Pokud tu byl odkaz, proč ho zas nevidím (ani ve zdrojovém kódu)?


a si prihlásený keď pozeráš fórum?

T_m: V opere to ide, a je to len raz zazipované
laminatka
Člen fóra
 
Příspěvky: 65
Registrován: úte lis 15, 2005 14:13:54
Bydliště: Palárikovo / Brno

Re: bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod T_m » pát bře 09, 2007 08:53:33

rumcajs píše:A odkaz? Umístění? Pokud tu byl odkaz, proč ho zas nevidím (ani ve zdrojovém kódu)?
Tak v tomhle ti fakt neumím poradit. V nastavení fóra by mělo být všechno OK, a hlavně ostatní stejně registrovaní jako ty problém nemají. Snad jedině zkus experimentovat s prohlížečem a jeho nastavením. V ohnivé lišce i exploderu se všechno zobrazuje jak má, v Opeře mám jen zprostředkované tušení, že taky ok, protože P.K. by jinak určitě ječel ...
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod rumcajs » pát bře 09, 2007 07:42:09

A odkaz? Umístění? Pokud tu byl odkaz, proč ho zas nevidím (ani ve zdrojovém kódu)?
Bahník píše:Na mimořádnou aktualizaci, mimořádná čeština... :)

Bahník
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod T_m » pát bře 09, 2007 00:16:22

P. K. píše:Nebo mi jenom blbě stahuje opera?
Ano, b) je spráně, Opera blbne ...
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod P. K. » čtv bře 08, 2007 22:12:26

Bahník píše:mimořádná čeština
Proč je to zapakovaný dvakrát?!? Nebo mi jenom blbě stahuje opera?
Po pitvě je každý generálem!
Uživatelský avatar
P. K.
Inventář fóra
 
Příspěvky: 185
Registrován: úte bře 07, 2006 18:28:40
Bydliště: dostatečně daleko

bahn 3.84b6a CZ

Příspěvekod Bahník » čtv bře 08, 2007 15:55:47

Na mimořádnou aktualizaci, mimořádná čeština... :)

Bahník
Přílohy
Bahn_384b6a_cz.zip
bahn 3.84b6a CZ
(199.83 KiB) 139 krát
Bahník
Expert
 
Příspěvky: 34
Registrován: ned bře 04, 2007 19:27:16

Re: Další beta!

Příspěvekod rumcajs » čtv bře 08, 2007 08:06:10

Aj ta hajtra!
Faktem je, že sem si tou betou eště moc nepohrál. Zkoušel už někdo funkčnost signalizací u návěstidel s předzvěstí?
T_m píše:
rumcajs píše:Copak? Byla tam snad nějaké velká chyba???
Několik poměrně vážných chyb tam bylo, např. nespojování souprav v oblouku ...
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: Další beta!

Příspěvekod T_m » čtv bře 08, 2007 08:04:30

rumcajs píše:Copak? Byla tam snad nějaké velká chyba???
Několik poměrně vážných chyb tam bylo, např. nespojování souprav v oblouku ...
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: Další beta!

Příspěvekod rumcajs » čtv bře 08, 2007 07:40:52

Copak? Byla tam snad nějaké velká chyba???
T_m píše:POZOR
Vyšla mimořádná oprava bety 6, stahujte ze známých zdrojů, odkazy i jméno souboru zůstávají stejné
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Další beta!

Příspěvekod T_m » čtv bře 08, 2007 02:31:53

POZOR
Vyšla mimořádná oprava bety 6, stahujte ze známých zdrojů, odkazy i jméno souboru zůstávají stejné
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: O programu samotném

Příspěvekod T_m » pon bře 05, 2007 15:24:08

rumcajs píše:Hledej šmudlo :wink:
Snad to chlapec najde :lol:
Daniel píše:nevíte někde ,kde seženu Bahn 384b6
No kdyby to všechno nebylo o pár příspěvků níž, tak mlčím :jazyk:
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

PředchozíDalší

Zpět na BAHN

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron