Vaše sítě *.nt3

Vše co se týká simulačního programu BAHN

Moderátoři: malý fotograf, vikijous

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod srbak » pát led 02, 2009 15:58:10

Fantomas píše:Už to fakčí,teď někam odcházím,takže přes noc to skouknu a zejtra sem hodim to hodnocení,popřídpadě zlepšovačky :wink:
Jasný, já jenom viděl předtím to hodnoceníchodníků, k tomu rovnou vysvětlení, jedná se o náměstí, tak proto tomu tak je=>je tam budova jako třeba na Senovážném náměstí v Praze, předpokládám, že znáš,když jsi z Prahy
Uživatelský avatar
srbak
Člen fóra
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte zář 16, 2008 21:15:42
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Zemi » pát led 02, 2009 15:52:28

Už to fakčí,teď někam odcházím,takže přes noc to skouknu a zejtra sem hodim to hodnocení,popřídpadě zlepšovačky :wink:
Uživatelský avatar
Zemi
Inventář fóra
 
Příspěvky: 549
Registrován: čtv lis 01, 2007 16:11:23
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod srbak » pát led 02, 2009 15:43:42

Fantomas píše:Nějak mi to nejde stáhnout,zkus to hodit někam jinam,prosím :wink:

teď jsem to aktualizoval v tom původním příspěvku, tak sto zkus teď
Uživatelský avatar
srbak
Člen fóra
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte zář 16, 2008 21:15:42
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Zemi » pát led 02, 2009 15:42:12

Když už se mi to konečně uloz.cz otevřelo napsalo to not found
Uživatelský avatar
Zemi
Inventář fóra
 
Příspěvky: 549
Registrován: čtv lis 01, 2007 16:11:23
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod srbak » pát led 02, 2009 15:38:42

T_D píše:A ve který verzi BAHNu je síť stavěna?

Je stavěna ve 3.85 beta 2
Uživatelský avatar
srbak
Člen fóra
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte zář 16, 2008 21:15:42
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod T_D » pát led 02, 2009 15:36:25

A ve který verzi BAHNu je síť stavěna?
"Volal mi ten, Pelta." - "Ti volal Pelta, jo? A co chtěl?" - "Nic." - "Nic, jo? Cos mu na to řek´ ?" - "No nic." - "Tos mu řek´ dobře."
Uživatelský avatar
T_D
Člen fóra
 
Příspěvky: 60
Registrován: pát lis 28, 2008 15:25:20

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Zemi » pát led 02, 2009 15:35:47

Nějak mi to nejde stáhnout,zkus to hodit někam jinam,prosím :wink:
Uživatelský avatar
Zemi
Inventář fóra
 
Příspěvky: 549
Registrován: čtv lis 01, 2007 16:11:23
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod srbak » pát led 02, 2009 14:49:33

Rozhodl jsem se zveřejnit svojí fiktivní síť, která se stále zvětšuje, zrovna provádím generální přestavbu vlaků, které poté budou jezdit podle GVD, zatím stojí pouze osobní a to na novém odstavném nádraží, řekněte mi, co se vám na síti líbí, nelíbí apod. na síti dělám již dlouhou dobu, stále něco obměňuji, snažím se provoz dostat do reality-automobilový provoz, který je místy opravdu velký, pokus i o víkendové JŘ, no řekněte mi sami, co by se tam mělo změnit. díky

pozn.: jelikož nemám povolené velké kvóty, tak jsem to musel uložit extrně:
http://leteckaposta.cz/196877769
Přílohy
screen.JPG
screen1
screen2.JPG
screen2
screen3.jpg
screen3
Naposledy upravil srbak dne pát led 02, 2009 15:48:31, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
srbak
Člen fóra
 
Příspěvky: 34
Registrován: úte zář 16, 2008 21:15:42
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod ingbem » čtv led 01, 2009 23:35:29

Síť Klatovy 1968 je ke stažení

http://cid-bc6717bdc18a9588.skydrive.li ... vy1968.rar

obsahuje 2 sítě .nt3 a 3 jízdní řády.
ingbem
Člen fóra
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned lis 25, 2007 09:13:21
Bydliště: Dukelská 228

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod ingbem » čtv led 01, 2009 23:01:01

Roman píše:michal90: Supr! S tou obnovou do současných let - tak ono stačí jenom postavit nějakej ten novej barák, nějaký nový tratě + vozopark. Základ už máš, to je hlavní

(:)


Stavím sítě ze stejné doby, ale ne fiktivní, ale podle reálu v Klatovech. Mám hotové z roku 1967 a 1972, letos přibudou další, ono to rozšíření už není tak těžké. Letos přibude minimálně rok 1968, 1971 a 1973 a již dříve vyhotovené tratě se dočkají menších úprav. Chci to dát na novou webovou stránku. Zatím dávám na ukázku rok 1968, ještě je to ne zcela hotová verze. Snažím se opatřit nějaké podlady, zajímá mě hlavně doba do roku 1989, mapování současnosti rád přenechám někomu mladšímu. Sítě stojí času hodně, ale když se každý rok přes zimu něco udělá...
ingbem
Člen fóra
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned lis 25, 2007 09:13:21
Bydliště: Dukelská 228

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Zemi » stř pro 31, 2008 18:45:02

Možná,možná :D .Je to fakt teprve začínající nt3 soubor.
Uživatelský avatar
Zemi
Inventář fóra
 
Příspěvky: 549
Registrován: čtv lis 01, 2007 16:11:23
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod rumcajs » stř pro 31, 2008 15:34:14

A ukázečka?
Fantomas píše:Teďka mám rozestavěnou železniční síť a plánuju k tomu namalovat i nějakou tu grafiku,ale bohužel to mám přes Bahn 3.85 (Protože čekám až vyjde 2 ostrá verze,kde by už mohly být uživatelské i zastávky atk.) a druhý zádrhel je v tom,že to je rozestavěné (Takže bez provozu a s nějakými mouchami na které den co den narážím :evil: )
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Zemi » úte pro 30, 2008 18:19:57

Teďka mám rozestavěnou železniční síť a plánuju k tomu namalovat i nějakou tu grafiku,ale bohužel to mám přes Bahn 3.85 (Protože čekám až vyjde 2 ostrá verze,kde by už mohly být uživatelské i zastávky atk.) a druhý zádrhel je v tom,že to je rozestavěné (Takže bez provozu a s nějakými mouchami na které den co den narážím :evil: )
Uživatelský avatar
Zemi
Inventář fóra
 
Příspěvky: 549
Registrován: čtv lis 01, 2007 16:11:23
Bydliště: Praha

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Roman » úte pro 30, 2008 17:32:58

V rámci prázdninové nudy jsem si posteskl, že nemám žádnou vlakovou síť, vč. nějaké pěkné grafiky (stromy, domy.. :)), kterou bych hrál. Tak jsem se chtěl zeptat, zda někdo nějakou takovou síť (vlakovou, s nějakou grafikou :)) nevlastníte? Pokud ano, mohli by jste ji sem prosím uploadnout? Nehodlám toho nijak zneužívat, jen si při nudných večerech něco super zahrát ;)

Díky moc a šťastný nový rok!!

Roman ;)

edit: jo a mám B384, takže něco v B385 neuvítám :D
edit2: klidně může být i nějaká pěkná síť MHD, nebo regionálních autobusůů :D
Uživatelský avatar
Roman
Člen fóra
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned úno 26, 2006 11:36:42

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Fucza » sob pro 20, 2008 17:27:49

Tak mě se to líbí docela taky. Asi bych to neřešil tak s těma časama, přecijenom mám rád určitou variabilitu, někdy sojí v zastávce sekund jindy 2 minuty a pak by se to sráželo. Radši bych tam hodil jednoduchou signalizaci a zneviditelnil ji. Nechceš dát ty tvoje zoom2 ke stažení do patřičného vlákna? Nebo se aspoň pochlub s čím operuješ:-)
K dokonalosti přispívá i ten přiložený jízdní řád a mapka. Tuze pěkné.


michal90 píše::!: Ještě jedna oprava, tyka se jizdniho řadu - na lince 6 sem měl přehozene zastavky, sice vim že ho asi moc nepoužijete ale jen tak aby bylo všechno OK.
Esi chcete jř se všema linkama v siti, tak si řekněte, přepsani do zveřejnitelne podoby je otazka hodin.

p.s. diky za všechny vaše hodnoceni :)

ad b1: pokud budeš stavět tu siť tak ti mužu dat eště dalši vozidla co tu nejsu a mohly by se ti hodit 8)
Uživatelský avatar
Fucza
Inventář fóra
 
Příspěvky: 201
Registrován: pon led 02, 2006 11:33:58
Bydliště: Ostrava-Poruba

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod michal90 » sob pro 20, 2008 10:59:05

:!: Ještě jedna oprava, tyka se jizdniho řadu - na lince 6 sem měl přehozene zastavky, sice vim že ho asi moc nepoužijete ale jen tak aby bylo všechno OK.
Esi chcete jř se všema linkama v siti, tak si řekněte, přepsani do zveřejnitelne podoby je otazka hodin.

p.s. diky za všechny vaše hodnoceni :)

ad b1: pokud budeš stavět tu siť tak ti mužu dat eště dalši vozidla co tu nejsu a mohly by se ti hodit 8)
Přílohy
Jizdni řad v.1.1 (jen linky DPMMS).rar
(29.45 KiB) 72 krát
michal90
Inventář fóra
 
Příspěvky: 245
Registrován: úte pro 18, 2007 15:07:50
Bydliště: Ostrava, Československo

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod T_m » pát pro 19, 2008 19:09:28

Michal90: tak to nestačím koukat, perfektně odvedená práce !
Uživatelský avatar
T_m
Site Admin
 
Příspěvky: 995
Registrován: úte zář 20, 2005 22:55:32
Bydliště: Plzeň

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Roman » stř pro 17, 2008 19:23:23

michal90: Supr! S tou obnovou do současných let - tak ono stačí jenom postavit nějakej ten novej barák, nějaký nový tratě + vozopark. Základ už máš, to je hlavní

(A jsem rád, že to rozjedu v mé B384r2, protože s B385 si jaxi nerozumíme)

b1: Jen dej ;) Určitě se bude na co koukat :)
Uživatelský avatar
Roman
Člen fóra
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned úno 26, 2006 11:36:42

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod RoJan » stř pro 17, 2008 18:50:13

michal90 píše:Jedna zbrusu nova fiktvni siť (ikdyž je postavena do roku 1973). Stručně o tom co v ni je: 4 tramvajove linky (jedna je uzkorozchodna), delka TT 34 396 metru, 6 autobusovych linek (3 MHD + 3 ČSAD), uživatelske grafiky všech vozu vč. zoom2. Současti baleni je i přehledny JŘ a plan sitě.

Tak snad se vam bude libit :)

Vaše hodnoceni přijam tu.

:D Tato fiktivní síť není špatná,dá se na ní ledacos vylepšovat a třeba i dále postupně rozšiřovat.Už jsem ji měl stáhnutou,takže dík za opravný soubor.
Jan Rous
Uživatelský avatar
RoJan
Začátečník
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř bře 26, 2008 20:49:25
Bydliště: Praha8-Střížkov,Černého 520

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod michal90 » stř pro 17, 2008 17:59:46

Zavěr "vyšetřovaci komise": Přičina havarie byla ta, že: vuz 3/8 byl na zastavce "Nábřežní" zablokován zpožděnym vozem 1/5 a tim nabral zpožděni vedouci ke sražce.

Opatřeni: změněn vyjezd soupravy 3/6 z vozovny na 5 hodin 32 minuty oproti puvodnim 5 hodinam 30 minutam. Vznikne tak 2 minutova rezerva k dojeti vozu 3/8 do vozovny.

Zaroveň vyzva: pokud objevite dalši "komplikace" dejte, prosim, vědět. Opravim.

Přiložen novy soubor DPMMS.rar, obsahuje všechny soubory.
Přílohy
DPMMS.rar
(147.51 KiB) 101 krát
michal90
Inventář fóra
 
Příspěvky: 245
Registrován: úte pro 18, 2007 15:07:50
Bydliště: Ostrava, Československo

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod michal90 » stř pro 17, 2008 17:37:33

Srazily se před vozovnou že? No skoušel sem to v ten čas projet asi 4×, z toho 2× se nesrazily, jednou to bylo těsně a jedno fakt k sražce došlo. V současne době se pracuje na odstaněni problemu a na zjištěni přičiny. Pak sem dam novy soubor, pokud to bude jednoducha spravka tak eště dneska.

Ještě bych chtěl k tomu řict, že když je zabezpečeni "jen" na jizdi řad tak by rychlost bahni simulace neměla překročit 14! Pak neručim za spravne fungovani, protože pak bahn začne zanedbavat vteřiny, což je u taktovacich bodu važny problem - teda pokud jsou nastavene na sekundovy čas.
Jinak tento styl zabezpečeni sem zvolil proto, že odpovida době.

Co se tyka grafik vozu, tak pokud se vam libi a hodi tak je mužete klidne použit, stači uvest autora :)

Jestli sme chtěl pokračovat do budoucnosti?? Ano puvodni zaměr byl takovy - mapovat vyvoj dopravy v nějake fiktivni siťi, ale když vim kolik mi zabrala času (začal jsem stavět březnu tak si to umite spočitat :) ) tak dost pochybuju o tom že v blizke budoucnosti se něčeho dočkate
michal90
Inventář fóra
 
Příspěvky: 245
Registrován: úte pro 18, 2007 15:07:50
Bydliště: Ostrava, Československo

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod b1 » stř pro 17, 2008 11:27:57

Priste by se mozna hodilo i sem pripsat, v jake je to verzi.
Jinak to vypada velmi dobre, takove propracovane site se mi libi, doufam, ze se bude jeste rozsirovat.
Mozna me to inspiruje a hodim sem svoji fiktivni (zatim teprve rozvijejici se) sit

A samozrejme me potesily i vozy 850 se zoom2, ale i ostatni vozy jsou propracovane

Akorat se divam, ze zabezpeceni jednokolejnych trati je jen jizdnim radem, teda... 5:30 - celni srazka 3/6. a 3/8.

Jo, a taky uvazuju, ze sit bych zacal stavet zasazenou nekdy do 60. let a pak bych ji postupne posouval az do soucasnosti - je to u tebe stejny pripad?
Uživatelský avatar
b1
Inventář fóra
 
Příspěvky: 371
Registrován: stř kvě 31, 2006 09:46:37

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod michal90 » úte pro 16, 2008 19:43:07

Jedna zbrusu nova fiktvni siť (ikdyž je postavena do roku 1973). Stručně o tom co v ni je: 4 tramvajove linky (jedna je uzkorozchodna), delka TT 34 396 metru, 6 autobusovych linek (3 MHD + 3 ČSAD), uživatelske grafiky všech vozu vč. zoom2. Současti baleni je i přehledny JŘ a plan sitě.

Tak snad se vam bude libit :)

Vaše hodnoceni přijam tu.
Přílohy
DPMMS.rar
p.s. kdyby tam něco chybělo dejte vědět :) i mistr se někdy utne
(147.49 KiB) 82 krát
michal90
Inventář fóra
 
Příspěvky: 245
Registrován: úte pro 18, 2007 15:07:50
Bydliště: Ostrava, Československo

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod rumcajs » pát lis 21, 2008 10:16:06

Byly tu nějaké dotazy ohledně obrázky z mapy v diskuzi BAHN385, takže pro zvědavé přidávám pár dalších obrázku na adrese http://rumcajs.com/fotogalerie.php?dir=fotogalerie/zeleznice/BAHN
Uživatelský avatar
rumcajs
Inventář fóra
 
Příspěvky: 178
Registrován: čtv říj 20, 2005 13:19:27
Bydliště: Prajzská :-)

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod ingbem » stř říj 15, 2008 01:05:52

Ad T_m:
Pokračují práce na MHD Tachov?
ingbem
Člen fóra
 
Příspěvky: 23
Registrován: ned lis 25, 2007 09:13:21
Bydliště: Dukelská 228

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Martin Pavel » čtv srp 14, 2008 11:09:58

To Fucza: jasně, že mi nevadí šíření XLS souboru na převod WGS -> XY-BAHN. Kvůli tomu jsem to dělal. :wink:
Jen bych ten soubor u sebe v kompu už asi ani nenašel, takže bych si to musel znova napsat.

Jinak zdravím všechy příznivce BAHNu. Je mi líto, že na síťě (u mě hlavně lokálkové veledílo) nemám čas, protože makám jak šílený ve dne i v noci. Teď od září měmím své působiště do Českých Budějovic, kde jsem našel myslím pro mě celkem dobrou práci na Jihočeké univerzitě. Uvidím, ale jestli se to s časem nějak zlepší, zase bych se na BAHN vrhnul. Zdravím a přeju hodně úspěchů nejen ve virtuálním BAHNím životě.
Mám vlaky stále rád, ale ČD se snaží ze všech sil, abych je rád neměl.
Martin Pavel
Člen fóra
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát pro 23, 2005 16:31:40
Bydliště: Dobřeň

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod michal90 » pát črc 25, 2008 21:00:46

Roman píše:
michal90 píše:
b1 píše:Mam dotaz na stavitele fiktivnich siti - jak postupujete pri stavbe vasi site?


Po měsični pauze opět paokračuju ;)

A bude nějaká ochutnávka v podobně .nt3 souboru :D ?


zhruba v horizontu jedneho tydňa..... pokud se předělavka-vylepšeni podaři
michal90
Inventář fóra
 
Příspěvky: 245
Registrován: úte pro 18, 2007 15:07:50
Bydliště: Ostrava, Československo

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod Roman » pát črc 25, 2008 11:32:27

michal90 píše:
b1 píše:Mam dotaz na stavitele fiktivnich siti - jak postupujete pri stavbe vasi site?


Po měsični pauze opět paokračuju ;)

A bude nějaká ochutnávka v podobně .nt3 souboru :D ?
Uživatelský avatar
Roman
Člen fóra
 
Příspěvky: 87
Registrován: ned úno 26, 2006 11:36:42

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod michal90 » čtv črc 24, 2008 21:43:31

b1 píše:Ja jsem mel na mysli jakym zpusobem, cim zacinate, a tak...


aha takhle,.... no ja se nakrelim planek jak bych chtěl hlavni tratě (třeba tramvaje a železnici), zprovoznim tak dvě tři linky a začnu s krajinou ať to trochu vypada, a pak postipně prodlužuju, dodělam autobusy......
michal90
Inventář fóra
 
Příspěvky: 245
Registrován: úte pro 18, 2007 15:07:50
Bydliště: Ostrava, Československo

Re: Vaše sítě *.nt3

Příspěvekod b1 » čtv črc 24, 2008 20:16:03

Ja jsem mel na mysli jakym zpusobem, cim zacinate, a tak...
Uživatelský avatar
b1
Inventář fóra
 
Příspěvky: 371
Registrován: stř kvě 31, 2006 09:46:37

PředchozíDalší

Zpět na BAHN

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron